Prednosti korišćenja Vipdrop servisa za skladištenje podataka


VipDrop je servis za skladištenje podataka kao što su Google drive, Yandex disk, Box, Dropbox, Amazon, Koofr koji za razliku od navedenih zahteva da imate zaključen ugovor o pretplati uz neki paket, uključujući i Vip online (internet paket).

Prednost VipDrop servisa u odnosu na sve druge servise, uključujući i MTS disk je ta što vam se za korišćenje VipDrop servisa putem VIP broja na kom je aktiviran ne naplaćuje potrošnja interneta. Drugim rečima gigabajte internet protoka ka Vipdrop skladištu možete ostvariti mesečno bez da vam se potroši internet.

VipDrop mogu aktivirati korisnici različitih postpaid paketa. VipDrop je moguće aktivirati u različitim veličinama uz koje dobijate određenu količinu prostora za skladištenje podataka, slika, video materijala i raznih drugih stvari.

Najjeftiniji Vipdrop paket košta samo 50 dinara mesečno. To će biti mnogima zanimljivo jer za samo 50 din mesečno možete koristiti internet bez dodatnog plaćanja. Vaš Vipdrop servis možete spojiti sa Google drajvom koji u besplatnoj verziji ima 15 gigabajta, zatim Microsoft drive sa 5GB a tu je takođe i Dropbox sa 2GB besplatnog prostora.

Mnogo bolje je instalirati na telefon Vipdrop aplikaciju i sinhronizovati slike na i sa Google drive preko Vipdropa besplatno nego direktno otpremati slike putem Google drive i trošiti internet iz paketa.

I to nije sve uz VipDrop možete da povežete bilo koji kompjuter sa Vipdrop nalogom i da imate pristup folderima koje odaberete sa bilo kog mesta, sa vašeg telefona, tableta, laptopa. Gde god se nalazite, možete imati pristup hard-disku svog kompjutera i to jednostavno, putem Vipdrop servisa. Takođe možete iznajmiti neki virtuelni privatni server i na njemu instalirati Vipdrop program. Kao što znate virtuelni server može imati veliku količinu prostora i biti non-stop na internetu pa samim tim imate pristup velikom broju fajlova.


Korišćenje VipDrop servisa vam omogućuje da uz povoljnu cenu iskoristite mnoge prednosti koje drugi operateri kao što su MTS ili Telenor ne nude svojim korisnicima. MTS, recimo, besplatan protok interneta daje samo ako koristite aplikaciju koja može biti instalirana samo na jednom uređaju  a u svim drugim slučajevima se protok naplaćuje. Telenor Capture dozvoljava samo skladištenje slika i videa ali ne i drugih fajlova. Zato je usluga VipDrop zaista najpovoljnija i korisniku pruža najviše mogućnosti.

Uslugu koji nudi Vip zaista ne treba propustiti i preporučujem svima koji imaju bilo kakvu potrebu da iskoriste ovu sjajnu ponudu i aktivacijom čak i najmanjeg paketa iskoriste sve prednosti besplatnog protoka interneta. Na ovaj način možete uzeti neki stari kompjuter koji više ne koristite, u njega staviti stare hard diskove sa gomilom filmova, muzike i svega drugoga što volite, i tome pristupati sa bilo kog mesta bez naplate protoka interneta. 

Naravno, korišćenje besplatnog interneta ka VipDrop servisu putem telefona ili kompjutera podrazumeva da budete fer korisnik usluge i normalno koristite pogodnosti VipDrop servisa.

Коментари